ArticoleLiga 1 Est

Cu gândul la Superligă! Liderul Ligii I Est, Athletic București, a demolat-o pe Viitorul Otopeni

Liderul Ligii I Est, Ahtletic București, a primit joi seara, pe terenul din Giulești, replica celor de la Viitorul Otopeni, în meciul de deschidere al etapei a 12-a a campionatului.

După ce acum două etape au comis primul pas greșit al sezonului, remizând, scor 5-5, cu Partizan București, băieții de la Athletic București par să-și fi propus să nu mai aibă emoții în partidele pe care le dispută până la finalul campionatului.

Astfel, Athletic București a demolat-o pur și simplu pe Viitorul Otopeni, cu un incredibil 16-1, după ce la pauză a condus „doar” cu 6-1.

Niciunul dintre marcatorii liderului Ligii I Est nu a înscris mai puțin de două goluri în poarta lui Viitorul Otopeni: Simirianu Sorin a punctat de patru ori, Olariu Alexandru și Pandele Cosmin au realizat câte un hat-trick, iar Mihalache Mihai, Cătălin Văduva și Gheorghiu Cristian au semnat câte o dublă pentru învingătorii din acest duel.

De partea cealaltă, golul de onoare al băieților din Otopeni, dacă se mai poate vorbi de onoare la scorul acesta, a fost înscris în prima repriză de Cristea Vlad.

În urma acestui rezultat, Athletic București conduce ierarhia Ligii I Est, cu 34 de puncte, și, în mare măsură, va evolua în Superliga Prieteniei 2016, în timp ce Viitorul Otopeni rămâne cu 13 puncte și ocupă poziția a șasea a clasamentului.

Articole similare

Close