Articole

Victorie concludenta pentru Minerul Motru, in duelul de Liga III Seria 1 cu formatia United Team, scor 7-3!

Minerul Motru ocupa locul 5 in Liga III Seria 1, cu o victorie si doua egaluri din 3 meciuri disputate pana in acest moment. Adversara ei de aseara, echipa United Team, se situa pe locul al 8 lea in aceasta serie, cu un egal si doua infrangeri din 3 partide disputate. Favorita pornea in acest meci echipa Minerul Motru, de vazut era daca baietii de la United Team puteau da calculele peste cap.

Calculele nu au fost date peste cap de United Team, deoarece Minerul Motru a facut un meci bun, dupa cum preconizau si calculele hartiei, un meci dominat de ei de la un capat la celalalt. Scorul este deschis in minutul 8 de Palasca Gabi pentru Minerul, dupa acest gol faza de constructie fiind mult mai calma pentru echipa aflata in avantaj. Gruia George reuseste sa duca scorul la 2-0 imediat, in minutul 9, iar in minutul 18, deja era 3-0 pentru Minerul Motru, gol ce incheie o repriza excelenta facuta de acestia.

Dupa ce motoarele au fost turate, baietii de la Minerul Motru accelereaza si in a doua repriza, in minutul 24 reusind un nou gol, golul de 4-0, semnat Enache Marius. United Team incearca pe faza ofensiva sa mai reduca din diferenta de pe tabela, Georgescu Robert reusind golul 1 pentru echipa aflata in dezavantaj. Enache Marius face dubla in minutul 35 si duce scorul la 5-1 pentru Minerul. United Team da replica la acest gol si inscrie si ea prin Nicola Cosmin in minutul 37. In minutul 38, Minerul Motru marcheaza doua goluri prin Gruia George si Florian, scorul devenind dupa acele momente, 7-2. Visan Florin reduce din diferenta pentru United Team in minutul 40, o palida consolare insa avand in vedere rezultatul de pe tabela, victorie cu 7-3 pentru Minerul Motru.

Articole similare

Close