ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2

Liga a II-a Sud: AVB s-a impus în derby-ul suferinței cu Alb Negru și a obținut primele puncte ale sezonului

Seara de joi a programat, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, derby-ul suferinței din Liga a II-a Sud, între singurele formații care nu obținuseră puncte până la acest moment al sezonului, AVB și Alb Negru, echipă mixtă formată din fete și băieți.

AVB nu s-a întrebuințat prea mult pentru a obține cele trei puncte puse în joc în derby-ul din subsolul clasamentului cu Alb Negru.

După ce a condus cu 3-1 la pauză, AVB a reușit să își adjudece și partea secundă, cu 4-2, pentru a se impune astfel cu scorul final de 7-3.

Jalba Cătălin, cu un hat-trick, și Nedelcu Costin, cu o dublă, au fost principalele pericole la poarta lui Alb Negru, în timp ce Rusu Mihai și Anghel Alin au punctat câte o dată pentru AVB.

De partea cealaltă, reușitele învinșilor au fost semnate de Silvia, Cergan Linda și Marcel Marin.

Grație acestui succes, AVB obține primele 3 puncte din actualul sezon al Ligii a II-a Sud și ocupă poziția a șaptea a ierarhiei, în timp ce Alb Negru rămâne singura formație fără punct câștigat și este pe locul 8 al clasamentului, dar asta nu îi descurajează pe componenții formației mixte, care promit să persevereze și să fie tot mai buni de la meci la meci.

Articole similare

Close