ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OFF. Bella Venezia a facut instructie cu Ambianta Steaua! Rocada in clasament, intre cele doua echipe!

Joi seară, Bella Venezia, ocupanta locului 4 în Play-Off-ul Ligii 1, a întâlnit Ambianța Steaua, echipa aflată la un loc mai sus decât gazdele, însă la doar 3 puncte de aceștia. Ambele formații au intrat în acest joc după o victorie în prima etapă de Play-Off. Calculele hârtiei arătau că vom avea un meci strâns, însă realitatea din teren nu a fost chiar asemănătoare.

Gazdele au vrut să rezolve soarta celor 3 puncte puse în joc, încă din prima repriză, când apărarea a mers ceas, iar ofensiva a înscris de 3 ori în poarta celor de la Ambianța Steaua. Era abia minutul 3, când scorul a fost deschis de Crăciun George de la Bella Venezia. Ofensiva a continuat și, în minutul 14, Luiceanu Florin a majorat avantajul la două goluri. Tabela a fost închisă la pauză de Rogojan Valentin, prin golul său din minutul 19 al partidei. Un scor liniștitor la pauză, 3-0 în favoarea băieților de la Bella Venezia.

Bella Venezia nu am scăzut din turație nici în repriza secundă, ba mai mult, a făcut o a doua parte a meciului chiar mai bună decât prima. În minutele 24 și 25, scorul a căpătat proporții, la reușitele celor doi Rogoja, Valentin și Mihai. În minutele 32 și 34, a venit rândul lui Manea Dorel să iasă la rampă, cu o dublă ce a dus scorul la 7-0, cu 6 minute înainte de fluierul final. Bella Venezia nu a avut milă de adversar și, în minutul 37, Rogojan Mihai a dus scorul la 8-0. A urmat o relaxare normală pe sfârșit de partidă, la umbra unui scor ce nu mai lăsă loc de interpretări. Pe fondul acestei relaxări, Ambianța Steaua a reușit să înscrie de două ori, prima dată prin Vlad Florentin, în minutul 38, iar ultimul gol, în minutul 39, prin Stanciu Constantin.

Un rezultat ce o ajută pe Bella Venezia să egaleze la puncte adversară din acest meci, iar prin golaveraj, să treacă și pe locul 3 în clasament.

 

 

Articole similare

Close