ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud: Campioana FC Berceni a trecut fără emoții de Sălaj Boys și forțează revenirea pe podium

Seara de joi ne-a adus pe terenul de la Intrarea Vrabiei ultimul meci al etapei a 10-a din Liga I Sud.

Campioana în exercițiu a Ligii I Sud, FC Berceni, a primit replica celor de la Sălaj Boys, care nu au avut cel mai fericit sezon până la acest moment al competiției, fiind clasați în a doua jumătate a ierarhiei înaintea acestei partide.

Din păcate pentru ei, băieții din Sălaj nu au avut o prestație prea convingătoare nici în fața campioanei Ligii I Sud, care s-a impus cu un categoric 4-0, după două reprize adjudecate cu același scor.

Iordan Cristian a deschis scorul în minutul 6 pentru FC Berceni, pentru ca Pană Marian să dubleze avantajul echipei sale două minute mai târziu și să stabilească totodată scorul primei reprize.

Cele două defensive au fost de netrecut până spre finalul jocului, când Gață Daniel a semnat o dublă pentru FC Berceni și a stabilit scorul final la 4-0 în favoarea campioanei Ligii I Sud, care, grație acestui succes, acumulează 20 de puncte și se află pe poziția a patra a ierarhiei, la egalitate cu ocupanta locului 3, ATV ROM, care are însă un meci mai puțin disputat.

De cealaltă parte, Sălaj Boys rămâne cu 11 puncte și ocupă locul 9 al clasamentului Ligii I Sud.

Articole similare

Close