ArticoleLiga 1

Etapa a zecea a Ligii I Sud vine cu două super-derby-uri! Protagoniste vor fi formațiile de pe podium plus una dintre cele mai în formă echipe din campionat

Săptămâna viitoare se vor disputa în Liga I a Zonei Sud două super-derby-uri, de ale căror rezultate ar putea depinde extrem de multe în fruntea clasamentului.

În arenă vor intra cele trei echipe aflate după nouă etape pe podiumul Ligii I Sud, Bizz Brasil, Liverpool Team și Martalogii Activi, alături de una dintre cele mai în formă formații ale campionatului, Whiteland.

Mai întâi, marți, de la ora 20:00, Liverpool Team și Martalogii Activi vor deschide, pe terenul de la Dristor, etapa a zecea a sezonului.

După o bună perioadă petrecută pe primul loc al ierarhiei, Liverpool Team a fost detronată etapa trecută de Bizz Brasil. Cele două formații au punctaj maxim după nouă etape, dar Bizz Brasil are golaverajul mai bun cu o reușită.

De partea cealaltă, Martalogii Activi sunt una dintre surprizele frumoase ale campionatului. Veniți direct din Liga a III-a, Martalogii au un parcurs excelent după prima jumătate de sezon, în care au învins-o inclusiv pe campioana FC Berceni, și ocupă locul 3, cu 22 de puncte.

Urmează, miercuri, de la ora 20:50, pe terenul de la Antilopa, derby-ul dintre liderul Bizz Brasil și una dintre cele mai în formă echipe din Liga I, Whiteland.

Dubla campioană va încerca să-și mențină intact șirul de victorii, care să îi readucă la finalul sezonului coroana de regină a Ligii Prieteniei, însă în fața băieților de la Whiteland nu va avea o misiune deloc ușoară.

Whiteland vine după un parcurs impresionant în ultimele patru etape ale Ligii I: patru victorii și un golaveraj impresionant, 46 de goluri marcate și 16 primite, care l-a ajutat pe Ghenovici Valentin să urce în fruntea ierarhiei golgheterilor, cu 23 de reușite.

Vom avea astfel două derby-uri strânse și spectaculoase, în care nivelul fotbalului din teren va atinge cele mai înalte cote.

Le urăm succes tuturor echipelor și fie ca cea mai bună să câștige!

Articole similare

Close