Articole

West Boys isi mentine intacte sansele de calificare in faza urmatoare a Cupei Ligii, prin infrangerea la limita cu F.C. Berceni, scor 3-4!

F.C. Berceni avea un meci in Cupa Ligii relativ usor in compania celor de la West Boys, insa de vazut era lotul aliniat de acestia in aceasta partida. Baietii de la West Boys se aflau pe locul 9 in Liga II Seria 1, iar in aceasta faza a Cupei intalneau formatia de pe locul 5 in Liga I. Se pare ca acest meci nu a fost deloc unul usor pentru baietii de la F.C. Berceni, adversarii punand reale probleme.

Scorul este deschis in minutul 9, de Silviu Radu de la F.C. Berceni, dar acestia se vad imediat egalati de golul din minutul 10 al lui Catalin Preda, jucatorul celor de la West Boys. In minutul 13, F.C. Berceni intra iar in avantaj, prin golul lui Istrate iar in minutul 19, inainte de fluierul pauzei, Alexandru Nechita finalizeaza o faza ofensiva a celor din Berceni si duce scorul la 3-1. O prima repriza ce a apartinut echipei de Liga I, insa West Boys avea sa puna reale probleme in acest meci.

In repriza secunda, Catalin Preda face dubla in minutul 23, scorul devenind 3-2 in favoarea echipei F.C. Berceni, iar acestia se vad egalati in minutul 25, atunci cand Mihai Tudor inscrie pentru formatia de Liga II, golul ce le dadea sperante in acest meci. Alexandru Nechita salveaza acest meci pentru F.C. Berceni prin golul victoriei din minutul 32, insa aceasta dubla mansa este departe de a fi jucata, West Boys aratand ca are calitatea de a pune probleme in ecuatia calificarii.

Articole similare

Close