ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICupa Ligii

CUPA LIGII. Real Rapid se impune categoric in meciul cu Bucharest City, scor 7-1!

Real Rapid nu a avut nici o problema, joi seara, in disputa cu Bucharest City, din Cupa Ligii Prieteniei. Cu toate ca scorul a fost deschis de Bucharest City, devreme in meci, minutul 3, prin Ganea Daniel, oaspetii au dat o replica clara si la obiect. Andreescu Cristian a adus egalarea pe tabela, in minutul 15 al partidei. Exact cand se credea ca acesta avea sa fie scorul pauzei, Ciuca Ilie a marcat un gol important pentru Real Rapid, exact inainte de intrarea la cabine, minutul 20.

Golul primit in ultimele momente ale primei reprize, parca a turnat plumb in ghetele celor de la Bucharest City. Gruia Marian a majorat avantajul la doua goluri, in minutul 26, iar Real Rapid a preluat initiativa si a dus munca la bun sfarsit. Andreescu Cristian si-a continuat evolutia buna din prima repriza si a reusit sa inscrie si in minutul 29, pentru 4-1. Minutele 33 si 34, aduc alte doua goluri pentru Andreescu, omul meciului cu siguranta. La 6-1, Real Rapid mai puncteaza prin Gruia Marian, jucator ajuns la doua reusite in aceasta partida.

O victorie frumoasa a celor de la Real Rapid, cu Andreescu Cristian in forma mare, 4 reusite in duelul cu Bucharest City.

Articole similare

Close