ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Bella Venezia are un meci greu in prima repriza cu FC Colentina! Victorie cu 8-4 in final!

Bella Venezia a facut un tur de forta joi seara, cu doua meciuri de Liga 1, primul impotriva celor de la FC Sporting Bucuresti si cel de-al doilea cu ocupanta locului 7, FC Colentina. Adversarul din acest meci se anunta unul mai dificil decat Sporting, Colentina fiind o echipa ce nu renunta asa usor la lupta.

Ocazie mare de a inscrie pentru FC Colentina, cu Lazar scapat singur cu portarul, solutia aleasa fiind una gresita, o pasa la un coechipier marcat bine de fundasii celor de la Bella Venezia. Replica vine imediat, la urmatoarea faza, atunci cand Dragan Ion se distreaza cu toata apararea Colentinei, insa se loveste de un portar aflat la post. Dragan a fost cu siguranta cel mai bun om de la Bella Venezia, in ambele partide. Acesta a deschis scorul in minutul 6, insa un minut mai tarziu, Colentina egaleaza prin Dendea Ionut, la sutul deviat la coltul lung, nici o sansa pentru portarul advers sa mai faca ceva. A urmat o faza colectiva care a lasat sah mat apararea Colentinei, cu Neculai Alexandru la finalizare, 2-1 pentru Bella Venezia. Cum am spus in introducere, Colentina nu renunta asa usor la lupta. In minutul 12, Luigi de la FC Colentina, ridiculizeaza portarul advers cu un procedeu de pe Copacabana si scorul era 2-2. Cu un minut inaintea incheierii primei reprize, iese la rampa capitanul Colentinei, Ciobanu Marian, cu o actiune de pe partea stanga finalizata pentru o intoarcere de scor foarte frumoasa.

Bella Venezia se vede nevoita in repriza secunda sa atace mai mult, deoarece scorul nu lasa loc de interpretari, Colentina juca fotbal. A fost nevoie insa de doar 5 minute pentru ca scorul sa fie favorabil celor de la Bella Venezia. In minutele 24, respectiv 25, Manea Dorel si Dragan Ion fac 4-3. Dragan Ion a dat drumul la joc si asta a fost vizibil. Hattrick pentru el in minutul 27 si Bella Venezia a intors meciul in favoarea ei, ba mai mult, de data aceasta il si controla. Minutul 34 a adus cate un gol de fiecare echipa, 6-4, iar jocul nu era inca decis. Il decide Neculai Alexandru in minutul 37, la golul de 7-4. Problema castigatoarei nu se mai punea, insa am asistat la un sfarsit de joc frumos, facut de ambele echipe. Cel care inchide tabela este Barabas Andrei, in minutul 38, pentru un 8-4 nu fara emotii pentru Bella Venetia.

Efort excelent de echipa, sustinut de Bella Venezia, cu doua meciuri castigate joi seara. Probabil Dragan Ion merita si o prima de joc, spunem noi.

Articole similare

Close