ArticoleCupa Ligii

F.C. Brancoveanu trece cu scorul de 5-2 de echipa de Liga I, F.C. Padurarii DT intr-un meci din Grupa I a Cupei Ligii!

Padurarii isi faceau aseara intrarea in Grupa I a Cupei Ligii intr-un meci cu F.C. Brancoveanu, echipa ce a castigase deja primul meci din grupa, impotriva celor de la F.C. Scanteia, scor 6-2. In echipa din Dr.Taberei observam  absente importante de jucatori, in primul 6 fiind doar 2 titulari din echipa standard.

In aceste conditii F.C. Brancoveanu incepe meciul in ofensiva, iar in minutul 9 acestia reusesc sa deschida scorul prin Raul David. In minutul 16 Ferdin Mehmet duce scorul la 2-0 si se parea ca meciul merge linistit in directia celor de la Brancoveanu. Acesta avea sa fie si scorul pauzei, o repriza controlata in totalitate de baietii de la F.C. Brancoveanu.

Golul lui Catanea Andrei din minutul 24 al actului secund le da o urma de speranta Padurarilor, mai ales ca in minutul 27, Szocs Dan reuseste sa egaleze. Se pare insa ca F.C. Padurarii cade din punct de vedere fizic iar improvizatiile din echipa lor isi spun cuvantul. Pana la sfarsitul meciului F.C. Brancoveanu reuseste sa mai marcheze de 3 ori prin Ferdin Mehmet in minutul 29, Tudorache George in minutul 35 respectiv Raul David in minutul 37. Victorie pentru ei cu scorul de 5-2 si baietii de la F.C. Brancoveanu se califica in fazele superioare ale Cupei Ligii.

Articole similare

Close