ArticoleLiga 2

Fără greșeală în drumul spre Liga I: Cluj Bruj a trecut de FC Colentina și a revenit în fotoliul de lider al Ligii a II-a Sud

Cluj Bruj, echipă cu 11 victorii în 11 meciuri disputate în Liga a II-a Sud, a primit vineri seară, pe terenul din Ghencea, replica celor de la FC Colentina.

Dornici să revină pe primul loc al ierarhiei, băieții de la Cluj Bruj nu au stat prea mult la discuții cu cei de la FC Colentina, pe care i-au învins cu un categoric 7-1, după o primă repriză excelentă, pe care și-au adjudecat-o cu 4-0.

Mihai Cristian, cu un hat-trick, și Daniel Niculae, cu o dublă, au fost principalii marcatori ai învingătorilor din această partidă, în timp ce Păun Cristi și Aivănoaei Mihai au punctat câte o dată pentru Cluj Bruj în poarta adversă.

Golul de onoare al băieților din Colentina a fost înscris în repriza secundă de Andrișan Octav.

În urma acestui nou succes înregistrat în Liga a II-a Sud, Cluj Bruj revine în fotoliul de lider al clasamentului, cu 36 de puncte, la egalitate cu PSG Pantelimon, care are însă un meci mai mult disputat, și la două puncte în fața celor de la FC Juve, care au două etape în plus jucate.

De partea cealaltă, FC Colentina rămâne cu 22 de puncte acumulate în 14 etape și ocupă poziția a 10-a a ierarhiei.

Articole similare

Close