ArticoleCupa Ligii

Un nume important din Liga I părăsește Cupa Ligii după două eșecuri suferite în grupele superioare

Seara de fotbal de luni a fost deschisă de un derby din cadrul Grupei C1 a Cupei Ligii.

PSG Pantelimon, echipă care a promovat în Liga I Sud, și Martalogii Activi, formație ce luptă pentru podiumul Ligii I Sud, s-au duelat pe terenul din Ghencea.

Pentru divizionara secundă era primul meci din grupele principale, în timp ce Martalogii Activi veneau după un debut de coșmar în fața campioanei FC Berceni, 0-5.

Echipa din Liga I nu a reușit să-și revină după înfrângerea dureroasă suferit vineri și a trebuit să se recunoască învinsă cu 6-4, după două reprize identice câștigate la limită de PSG Pantelimon.

Mititelu Marian, cu o dublă, Simion Gheorghe, Ghiță Ionuț, Vasile Niculae și Moise Costi au înscris golurile învingătorilor din acest meci, în timp ce pentru Martalogi au punctat Varlan Robert (2), Gradinaru Șerban și Lică Robert.

În urma acestui rezultat, Martalogii Activi sunt ca și eliminați din Cupa Ligii, rămânându-le să se lupte în campionat pentru calificarea la Superliga Prieteniei 2016, însă nici acolo nu vor avea o misiune ușoară.

De partea cealaltă, PSG Pantelimon continuă să spere la accederea în semifinalele Cupei Ligii, însă pentru asta va trebui să încheie pe primul loc Grupa C1 sau să fie cel mai bun loc 2 al celor trei grupe superioare.

Articole similare

Close