Articole

Bătaie mare în Liga Prieteniei Giurgiu pentru podium și pentru titlul de campioană, care asigură calificarea la Superliga Prieteniei 2016: Ce echipe au cele mai mari șanse

Superliga Prieteniei 2016 aprinde fanteziile echipelor participante în acest sezon al Ligii Prieteniei, iar în campionatul din Giurgiu bătălia pentru locurile de pe podium și, în special, pentru titlul de campioană, care asigură calificarea în Superligă, este una extrem de intensă și de echilibrată.

Nu mai puțin de șase din cele 12 echipe înscrise la startul Ligii Prieteniei Giurgiu luptă cu șanse reale la încheierea campionatului pe unul dintre cele trei locuri de pe podium, patru dintre acestea fiind chiar în cursa pentru titlul de campioană, care asigură calificarea la Superliga Prieteniei 2016, competiție unde învingătoarea va câștiga marele premiu în bani în valoare de 1.500 de euro și va avea șansa de a reprezenta România la European Friendship League.

La Superliga Prieteniei 2016, campioana din Liga Prieteniei Giurgiu se va duela cu primele trei echipe din Liga I Est, primele trei formații ale Ligii I Sud, primele trei clasate din Cupa Ligii și campioanele din Vâlcea Sibiu, Pitești, Brașov, Piatra Neamț, Constanța și Galați.

În acest moment, ierarhia Ligii Prieteniei Giurgiu este condusă de Salvatorii și A.R.G., care au câte 18 puncte după șapte etape disputate. Acestea sunt urmate de AS Energia Remuș și Forest-Bicu, cu câte 15 puncte acumulate după șase meciuri jucate.

În cursa pentru podium se mai luptă A.C.S. Victorie, cu 13 puncte câștigate în șase meciuri, și chiar și P.T.F. Giurgiu, cu 10 puncte după șase etape.

A doua jumătate a clasamentului Ligii Prieteniei Giurgiu arată astfel:

7. Necunoscuții – 9 puncte, 7 meciuri;

8. Viitorul Vedea – 9 p, 7 m;

9. Amicii – 9 p, 7 m;

10. Viitorul Frățești (juniorii) – 3 p, 6 m;

11. Emo Galaxy – 0 p, 7 m;

12. C.E.L. Giurgiu – 0 p, 6 m.

Rămâne de văzut cine se va încorona la finalul sezonului campioană și cine va reprezenta astfel Giurgiu în competiția celor mai puternice echipe din țară, Superliga Prieteniei 2016.

Articole similare

Close