ArticoleLiga 2

Remiză frumoasă în Liga a II-a: Lamotești Lions a smuls pe final un punct în duelul cu FC Colentina

Lamotești Lions și FC Colentina au oferit luni seară, pe terenul de la Dristor, un egal extrem de spectaculos în duelul lor direct contând pentru Liga a II-a a Zonei Sud.

FC Colentina a condus cu 3-2 la pauză și cu 7-5 cu cinci minute înainte de ultimul fluier, dar băieții de la Lamotești Lions au izbutit să revină de fiecare dată și au smuls un punct extrem de muncit din această partidă.

Până și listele de marcatori ale celor două echipe au fost asemănătoare, cu câte un hat-trick, o dublă și doi jucători care au punctat fiecare o dată.

Constantinescu Alexandru (min. 9, min. 21 și min. 31), Stocheci Cristian (min. 25 și min. 28) Popescu Mădălin (min. 3) și Ciobanu Marian (min. 13) au marcat cele șapte goluri ale băieților din Colentina în acest duel.

De partea cealaltă, pentru Lamotești Lions, Măricuță Adrian a deschis scorul în minutul 2, după care a recidivat 12 minute mai târziu și tot el a egalat la șapte în ultimele secunde de joc. Ceilalți „Lei” care au punctat în poarta Colentinei sunt Sfetcu Răzvan (min. 26 și 35) Băljan Cristian (min. 23) și Cristi Tănase (min. 30).

În urma acestei remize, Lamotești Lions este pe poziția a șaptea în clasamentul Ligii a II-a Sud, cu 19 puncte, în timp ce FC Colentina este pe locul 11, cu 13 puncte.

Articole similare

Close