Articole

Liderul Metalplast isi confirma statutul de favorita si dupa meciul cu Razbionicii, scor 4-1 intr-un meci destul de dificil in prima repriza!

Liderul Metalplast pornea ca favorita certa in acest meci impotriva ocupantei locului 17, echipa Razbionicii. Metalplast nu a pierdut nici un meci pana in momentul de fatza, echipa avand un parcurs excelent cu 6 victorii si un egal din 7 partide disputate. Un alt argument pentru lider este golgheterul ei, atacantul Constantin Dragos, jucator care a marcat 18 goluri, golgheterul Seriei 2.

Surprinzator, prima repriza apartine celor de la Razbionicii, o repriza buna facuta de acestia, fara gol primit in fatza liderului. In minutul 6, atacantul echipei Razbionicii, Balan Cristian reuseste sa inscrie golul de 1-0, de altfel scorul ce avea sa fie pe tabela si la fluierul pauzei. Atentionata de jocul celor de la Razbionicii, Metalplast ia masurile care se impuneau dupa pauza meciului si intra in actul secund decisa sa intoarca soarta partidei. Inca din debutul reprizei, in minutul 21, iese la rampa golgheterul echipei, Constantin Dragos, cu golul egalizator. In minutul 25 Constantin Dragos face dubla si isi aduce echipa in avantaj pe tabela. Se pare ca Metalplast isi face jocul in aceasta repriza, fiind decisa sa castige cele 3 puncte puse in joc dupa o prima repriza inceputa slab. In minutul 29 se face 3-1 prin golul marcat de Greaca Marius iar in minutul 37, mijlocasul echipei Metalplast, Smarande Iulian rezolva soarta celor 3 puncte prin golul de 4-1. Metalplast ramane liderul Ligii a II a Seria 2, la distanta de un punct de F.C. Rahova, echipa de pe locul 2 dar cu 2 meciuri in minus fatza de acestia.

Articole similare

Close