Articole

Metalplast se instaleaza lejer pe prima pozitie a clasamentului din Liga II Seria 2!

Liderul din Liga II Seria 2, Metalplast avea sansa aseara sa profite de infrangerea Interului din aceasta etapa si…..cu o victorie in fatza celor de la F.C. Nemo, echipa aflata pe locul 11 in clasament, avantajul crestea fatza de una din rivalele la promovarea in Liga I.

In prima repriza scorul este deschis de Metalplast, in minutul 8 prin golgheterul echipei si al seriei a 2 a, Constantin Dragos. Manuel Neuer al celor de la Metalplast, Bocancea Sergiu, inscrie si el in minutul 10 pentru 2-0. Un minut mai tarziu Toma Ionel, atacantul celor de la F.C. Nemo, reduce din diferenta si face 2-1. Constantin Dragos iese iar la rampa in minutul 12 si marcheaza al doilea gol din aceasta partida in dreptul sau, 3-1 pentru Metalplast. F.C. Nemo nu renunta la lupta, insista in ofensiva si reuseste sa marcheze prin fundasul lor, Cardas Marius in minutul 14. Golurile nu se opresc aici si in minutul 16, Bocancea Sergiu inscrie al doilea gol personal si al 4 lea pentru Metalplast. 4-2 intr-o repriza spectaculoasa, cu faze frumoase la ambele porti, doua echipe cu un joc deschis, placut ochiului.

Dupa o repriza destul de disputata, stransa, actul secund nu avea sa semene deloc cu primul, fiind un joc doar la o singura poarta, poarta celor de la F.C. Nemo. In minutul 30 Constantin Dragos inregistreaza un hattrick si duce scorul la 5-2 pentru Metalplast. F.C. Nemo nu are spirit de lupta dupa acest gol, poate si din cauza conditiei fizice din ultimele 10 minute de joc, acestia renuntand complet la ofensiva. Apararea lor nu avea sa reziste deloc pe acest final de meci, Ungureanu Nicu, mijlocasul celor de la Metalplast majoreaza avantajul echipei la 6-2 in minutul 34, iar Georgescu Claudiu face 7-2 in minutul 36. Faza si golul pentru ca la repunerea balonului de la mijlocul terenului dupa reusita lui Georgescu Claudiu, Metalplast marcheaza iar pentru 8-2 prin Constantin Dragos, jucatorul partidei, ajuns la 4 goluri in acest duel. Ploaia de goluri din actul secund este inchisa de mijlocasul celor de la Metalplast, Smarande Iulian in minutul 39, scorul final fiind 9-2 dupa acest gol. Metalplast se instaleaza comod pe primul loc al clasamentului, iar faptul ca are un meci mai putin decat F.C. Rahova si chiar doua decat Inter Bragadiru, le da o liniste pentru urmatoarele saptamani. Adversarul lor cel mai de temut pare sa fie Liverpool Team, echipa ce vine tare din spate cu 5 victorii in tot atatea partide, nici un pas gresit pentru ei pana in acest moment.

Articole similare

Close