Articole

Furtuna abatuta asupra celor de la Royal Eagles, 16 goluri incasate fara a marca, intr-un meci cu Hooligans United in Liga I!

Echipa de pe locul 19 in clasamentul Ligii I, Royal Eagles, avea aseara un meci aproape imposibil impotriva formatiei de pe locul 3, Hooligans United. Baietii de la Hooligans United se aflau la egalitate de puncte cu primul loc ocupat de F.C. Bucuresti, iar in aceasta confruntare nu isi permiteau nici un accident, ba mai mult, cautau sa isi imbunatateasca golaverajul, criteriu ce poate sa conteze la sfarsitul campionatului.

Raspunsul la victoria celor de la F.C. Bucuresti nu a intarziat sa apara si Hooligans United nu si-a iertat adversarul. Acestia au impartit egal golurile date in poarta adversa, nu putine dupa cum vom discuta in cele ce urmeaza. Scorul este deschis in minutul 4 de Petrut Razvan, Tarzan cum ii spun prietenii apropiati, iar in minutul 6 acesta face dubla si urca scorul la 2-0 pentru Hooligans United. In minutul 11 iese la rampa Manea Catalin, jucator care realizeaza hattrick-ul pana in minutul 16 si scorul capata proportii deja din prima repriza, scor 5-0. Balau George inscrie si el in minutul 18 pentru 6-0 iar cu doua minute ramase inainte de fluierul pauzei s-au marcat inca 2 goluri, cate unul pentru fiecare minut, reusite semnate Manea Catalin si Grecu Gabriel. Scorul pauzei a fost 8-0 in favoarea celor de la Hooligans United si de notat in acest prim act este evolutia lui Manea Catalin, marcator a 4 goluri in aceasta repriza.

A doua repriza a fost o copie la indigo pentru Hooligans United, tirul era reglat….golurile nu aveau de ce sa intarzie sa apara. Minutul 23, Burlacu Cristi face 9-0 pentru alb-rosii iar echipa Royal Eagles parca astepta deja finalul partidei, nici o reactie de orgoliu pentru ei in acest meci. In minutul 27 Balau George inscrie al doilea gol personal si golul de 10-0 pentru echipa sa. Din minutul 30 pana in minutul 34, Grecu Bogdan inscrie 3 goluri si isi trece un hattrick in dreptul sau in aceasta partida. 13-0 si 6 minute ramase de disputat din aceasta confruntare, Manea Catalin inscrie al 5 lea gol personal in minutul 35 iar in minutul 37 Balau George face si el hattrick-ul, scorul in acel moment devenind 15-0. Furtuna de goluri, pentru ca nu ii putem spune ploaie, a fost inchisa de Grecu Bogdan, cu al 4 lea gol personal si al 16 lea pentru echipa lui. Desi au avut in fatza unul din cei mai slabi adversari ai Ligii I, cei de la Hooligans United au aratat fortza de joc, marcand 16 goluri fara sa primeasca nici un gol, asta spune multe intr-un joc de 6 vs 6. De evidentiat in aceasta partida sunt, Grecu Bogdan, marcator a 4 goluri, Manea Catalin cu 5 reusite in acest meci si Balau George cu un hattrick in dreptul sau. 3 puncte importante pentru Hooligans United si lupta la titlu continua pentru ei.

Articole similare

Close