ArticoleLiga 1

Își merită numele din plin! În ciuda locului din clasament, căpitanul lui Fair Play rămâne pozitiv: „Venim aici să facem mișcare”

Cristi, căpitanul celor de la Fair Play, rămâne pozitiv și după a șasea înfrângere suferită de echipa sa în tot atâtea etape disputate în acest sezon al Ligii I. La finalul partidei pierdute în fața celor de la Bizz Brasil (vezi aici detalii despre meci), el a vorbit extrem de frumos atât despre „prietenii” pe care i-a înfruntat în teren, cât și despre adevăratul motiv pentru care echipa sa participă în Liga Prieteniei.

Întrebat cum a fost meciul împotriva dublei campioane a Ligii Prieteniei, liderul lui Fair Play a replicat: „Ca fiecare meci, un meci greu. Știam, îi cunosc pe băieți, pe prietenul meu Goe, știam că o să avem un meci greu. Probabil ei au crezut că o să aibă un meci mult mai ușor (…), dar le-am făcut viața grea, n-am venit să ne predăm.

(…) Un rezultat echitabil. Au meritat să câștige, dar nu cred că la diferență de trei goluri, cred că trebuia să fie o diferență de un gol-două.”

În momentul în care reporterul Ligii Prieteniei i-a spus că adversarii au lăudat jocul lui Fair Play, Cristi a reacționat: „Da, exact ce spuneam, nu se așteptau să facem figura asta frumoasă, mai ales că eu păstrez legătura cu prietenul meu Goe și chiar vorbeam astăzi și, în spirit de glumă, i-am zis că ce, vrea să venim să facă golaveraj cu noi sau să iasă golgheter pe spatele nostru? Și se pare că nu i-a reușit, cel puțin nu astăzi.”

Chestionat la a câta înfrângere a ajuns Fair Play în acest sezon, el a răspuns extrem de frumos, invocând, în fapt, unul dintre principalele scopuri pentru care a luat ființa Liga Prieteniei: „A cincea, a șasea… Mai contează, atâta timp cât venim să facem mișcare? Nu mai contează.

(…) Într-adevăr, când sunt pe teren țip, urlu, înjur, câteodată îmi pare rău de ceea ce spun, după meci, dar după meci trebuie să ne strângem mâna și să fim toți niște colegi. Venim aici să facem mișcare. Exact cum am spus-o și în interviurile trecute: numai, am trecut de pasul ăla în care facem fotbal de performanță. Băieții, mulți dintre ei, încă sunt în activitate, fac fotbal de performanță. Nu, noi am depășit pasul ăla, venim să facem mișcare”.

Iată interviul integral acordat de Cristi, de la Fair Play, după eșecul cu Bizz Brasil: 

Articole similare

Close