Articole

Instructie facuta de F.C. Nemo in meciul cu F.C. Artizanat din Liga II Seria 2!

Pe terenul din Rahova, in Liga II Seria 2, F.C. Nemo, echipa aflata pe locul 12 inainte de aceasta confruntare, a intalnit lanterna rosie F.C. Artizanat.

Meciul a curs intr-o singura directie, F.C. Nemo fiind stapana pe ea in aceasta confruntare. Dumitrescu Silviu deschide scorul in minutul 6 dar avantajul echipei lui nu a durat decat pana in minutul 10 atunci cand F.C. Artizanat egaleaza pe tabela prin golul lui Delco Florin. Baietii de la F.C. Nemo accelereaza jocul si insista pe faza ofensiva, acest lucru fiind rasplatit in minutul 13 prin golul lui Petre Alexandru. Pana la pauza Nemo marcheaza inca 3 goluri prin Petre Alexandru, Dumitrescu Silviu, respectiv Sima Marius. 5-1 la pauza in favoarea celor de la F.C. Nemo si se parea ca meciul este deja decis inca din primele 20 de minute.

Zamfir Ionut reduce din diferenta in primul minut al actului secund, dar acest lucru a facut ca F.C. Nemo sa insiste si mai mult pe faza ofensiva. O ploaie de goluri se abate asupra echipei F.C. Artizanat, ploaie inceputa de cele doua goluri marcate de Dumitrescu Silviu, in minutele 23 si 30, jucator ajuns la 4 reusite deja in acest meci. La 7-2 si 10 minute ramase din aceasta partida, pe fondul caderii fizice a celor de la F.C. Artizanat cu toate ca au reusit sa mai marcheze un gol in minutul 29 prin Zamfir Ionut, F.C. Nemo reuseste sa inscrie de inca 5 ori, hattrick Neacsu Iulian, al 5 lea gol pentru Dumitrescu Silviu si al doilea pentru Sima Marius. Instructie facuta de F.C. Nemo in acest meci, dar acest lucru trebuie sa ii tina cu picioarele pe pamant avand in vedere calibrul adversarului intalnit.

 

Articole similare

Close