ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Retrospectivă Liga I Est: Martalogii Activi au produs surpriza cu liderul Piatra Albă, iar ADSA-Restart Barou a reușit revenirea sezonului! Vezi toate evenimentele săptămânii

Săptămâna recent încheiată ne-a adus meciurile din prima etapă a play-off-ului și a play-out-ului Ligii I Est.

Jocul inaugural al play-off-ului primului eșalon din Zona Est a Ligii Prieteniei București a fost cel dintre Hooligans și Partizan București, partidă în care pentru Partizan au evoluat foștii steliști Sorin Ghionea și Petre Marin, iar acest lucru s-a văzut din plin pe tabelă, impunându-se cu 6-3 (vezi aici detalii de la acest meci)

Aflată în plină cursă de urmărire a liderului, FC Văscăuți nu a stat la discuții cu Electroputere, pe care a învins-o, tot marți seara, pe terenul de la Plazza, la scor de neprezentare (vezi aici detalii despre acest meci).

Miercuri seara, la Intrarea Vrabiei, Martalogii Activi a reușit surpriza primei etape din play-off-ul Ligii I Est, învingând-o cu 4-1 pe Piatra Albă, care venea după 13 victorii în tot atâtea meciuri disputate în sezonul regulat, relansând practic lupta pentru titlul de campioană (vezi aici detalii despre acest meci).

Cel mai spectaculos duel din play-out-ul rundei inaugurale din Liga I Est a fost cel dintre ADSA-Restart Barou și FC Capitals.

Conduși cu 0-3 la pauză, avocații au revenit fantastic și s-au impus cu 4-3 (vezi aici detalii despre acest meci).

Tot în play-out, Old Boys a făcut instrucție cu Apărătorii Patriei și, după o primă repriză relativ echilibrată, adjuecată la limită, scor 1-0, a apăsat mai puternic pedala de accelerație la reluare și s-a impus cu 4-0 (vezi aici detalii despre acest meci).

În fine, FC Diham Boys a făcut instrucție cu Crângași United, de care a dispus cu 8-2, după ce la pauză a condus cu 4-0, pornind astfel ca din tun în play-out-ul Ligii I Est (vezi aici detalii despre acest meci).

Clasamentul la zi al play-off-ului și cel al play-out-ului Ligii I Est pot fi consultate aici

Articole similare

Close