ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Play-out Liga I Est: ADSA-Restart Barou reușește revenirea sezonului cu FC Capitals! Old Boys și Diham Boys se impun fără emoții

Marți seara s-au jucat, pe terenurile de la Plazza, primele meciuri din cadrul play-out-ului Ligii I Est.

ADSA-Restart Barou și FC Capitals au fost protagonistele celui mai spectaculos meci al serii, în care avocații au reușit revenirea campionatului și au debutat astfel cu dreptul în play-out.

Cei de la Capitals au început excelent partida și au intrat la cabine cu avantaj de 3 goluri, grație reușitelor semnate de Negrilă, Aneci și Stan.

Avocații nu au dezarmat și au revenit pe teren cu o altă față, izbutind să egaleze în doar 5 minute, prin dubla lui Zavera și golul înscris de Florescu.

Finalul a fost unul dramatic, în care ambele formații au căutat golul de 3 puncte.

În minutul 36, ADSA-Restart Barou a dat lovitura de grație prin Tudosie. Acesta a marcat pentru 4-3 și o revenire superbă a avocaților, care pornesc excelent play-out-ul și ies din zona locurilor retrogradabile.

Old Boys nu le-a dat nicio șansă adversarilor de la Apărătorii Patriei și, după o primă repriză relativ echilibrată, adjuecată la limită, scor 1-0, a apăsat mai puternic pedala de accelerație la reluare și s-a impus cu 4-0.

Păun a reușit o dublă pentru învingători, pentru care au mai punctat Gheorghe și Stavarache.

În fine, FC Diham Boys a făcut instrucție cu Crângași United, de care a dispus cu 8-2, după ce la pauză a condus cu 4-0.

Florea și Mita au semnat câte un hat-trick pentru băieții din Diham, pentru care au mai marcat Iacob și Babasanda, în vreme ce golurile de onoare ale învinșilor au fost înscrise în partea secundă de Antonie și Grigore.

Clasamentul la zi al play-out-ului Ligii I Est poate fi consultat aici

Articole similare

Close