Articole

Metalplast o învinge pe Fortuna și continuă cursa pentru promovarea în Liga I

Metalplast a obținut miercuri seară, pe arena de la Plazza, o victorie muncită, ce o menține în cursa pentru locurile care îi pot asigura la finalul sezonului promovarea în Primul Eșalon.

Metalplast s-a impus în fața celor de la Fortuna, locul 13 din Liga a II-a Seria 2, la capătul a două reprize identice, ambele câștigate cu scorul de 2-1, după ce băieții de la Fortuna au marcat primii în ambele rânduri.

Niță Alin a modificat pentru prima dată tabela de marcaj, la trei minute de la debutul partidei, dar Bocancea Sergiu și Drăgan Florin au întors scorul în favoarea celor de la Metalplast până la pauză, prin reușitele lor din minutele 11 și 13.

Scenariul s-a repetat și în a doua repriză. Fortuna a marcat rapid, în minutul 22, prin Curcă Vasile, după care a încasat două goluri de la același Bocancea Sergiu, care în minutele 24 și 26 a făcut hat-trick-ul și a stabilit scorul final al partidei, 4-2 pentru Metalplast.

În urma acestui rezultat, Metalplast este pe locul 4, cu 30 de puncte, în timp ce Fortuna e pe 13, cu o zestre de 18 puncte.

Articole similare

Close