ArticoleLiga 1

Ștefan, de la Sălaj Boys, înaintea derby-ului cu Martalogii Activi: „Ne dorim să facem o partidă frumoasă”

Martalogii Activi și Sălaj Boys deschid marți etapa a opta a Ligii I Sud cu derby-ul rundei, care se va juca pe terenul de la Dristor, cu începere de la ora 20:00.

Înaintea duelului direct, Sălaj Boys ocupă poziția a treia în clasament, cu șase victorii și o înfrângere, și se află la trei puncte în spatele primelor două clasate, în timp ce Martalogii Activi sunt pe locul 5, cu 15 puncte, dar au o partidă mai puțin disputată decât restul echipelor din fruntea Ligii I.

Smărăndoiu Ștefan, de la Sălaj Boys, a vorbit despre derby-ul pe care echipa sa îl va disputa marți cu Martalogii Activi și despre obiectivele stabilite pentru acest sezon:

Liga Prieteniei: Cu ce gânduri mergeți la derby-ul de marți cu Martalogii Activi?

Smărăndoiu Ștefan: Așteptăm meciul împotriva celor de la Martalogii Activi, în care ne dorim să facem o partidă frumoasă, să se joace un fotbal curat, iar la final vom vedea cine va merita cele trei puncte.

Liga Prieteniei: Martalogii Activi au învins-o în acest sezon pe campioana FC Berceni. Vă temeți de ei?

Smărăndoiu Ștefan: Nu ne interesează rezultatele echipelor adverse, ci doar să ne facem jocul.

Liga Prieteniei: În acest moment, după 7 etape disputate, sunteți pe locul 3 în ierarhia Ligii I, la trei puncte în spatele primelor două clasate. Ce obiectiv aveți pentru actualul sezon? Vă gândiți la titlu?

Smărăndoiu Ștefan: Ne dorim să fim pe podium, să scoatem la fiecare meci un rezultat bun, iar la final vom vedea pe care dintre cele trei locuri ne vom clasa.

Liga Prieteniei: Care considerați că sunt principalele voastre adversare în lupta pentru primele locuri sau chiar pentru titlu?

Smărăndoiu Ștefan: Tratăm fiecare meci cu maximă seriozitate și nu avem nicio echipa de care să ne fie teamă.

Liga Prieteniei: Nu ați jucat încă cu primele două clasate, Liverpool Team și Bizz Brasil. Ce așteptări aveți de la acele meciuri?

Smărăndoiu Ștefan: Ne-am întâlnit în Liga a II-a cu cele două echipe, unde am reușit să scoate niște rezultate bune, însă așteptăm să ne reîntâlnim și să facem din nou meciuri frumose.

 

 

Articole similare

Close