Articole

Baietii de la F.C. Rahova pleaca acasa cu cele 3 puncte puse in joc din duelul cu F.C. Sebastian!

Misiune grea pentru F.C. Sebastian in Liga II Seria 2, acolo unde au intalnit aseara o echipa grea, F.C. Rahova, echipa ce trage la primele doua locuri, locuri ce aduc promovarea in prima liga. Misiunea lor este una si mai grea avand in vedere ca au disputat inca un meci de campionat cu o zi inainte, un duel aprig impotriva celor de la Magic Team, incheiat la egalitate scor 2-2, acela fiind primul punct castigat de F.C. Sebastian la Liga Prieteniei in 3 meciuri disputate pana la partida de aseara. F.C. Rahova venea dupa dusul rece administrat de baietii de la Salaj Boys, scor 11-2 si spera sa stearga evolutia slaba din acel meci.

Prima repriza incepe cu F.C. Sebastian in pofta de joc, iar acest lucru este vizibil in minutul 9, atunci cand Munteanu Marius reuseste sa marcheze golul de 1-0 pentru echipa lui. Avantajul celor din Sebastian nu avea sa dureze decat pana in minutul 12, minut in care F.C. Rahova reuseste sa egaleze prin golul marcat de Popescu Alex, fundasul echipei. In minutul 18, baietii din Rahova preiau fraiele partidei si inscriu prin mijlocasul echipei Stafe Alexandru, golul ce le aduce avantajul pe tabela la pauza meciului.

In repriza secunda Stafe Alexandru reuseste sa marcheze al doilea gol personal, golul de 3-1 pentru F.C. Rahova. In minutul 36 F.C. Sebastian reduce din handicap prin Marin Marius dar sperantele lor pentru un egal sunt naruite de Popescu Alex, un minut mai tarziu, marcatorul golului 4 pentru F.C. Rahova. Tabela este inchisa la 5-2 atunci cand in minutul 39 F.C. Rahova marcheaza prin Baran Titi, 3 puncte castigate de echipa lui in aceasta confruntare de campionat cu F.C. Sebastian.

Articole similare

Articol

Close
Close