ArticoleCupa Ligii

Victorie la debut în Liga Prieteniei! FC Botafogo s-a impus în fața lui FC Phoenix în Grupa B din Cupa Ligii

FC Phoenix, formație care evoluează în Liga a II-a a Zonei Sud, a primit vineri seară, pe terenul din Ghencea, replica unei echipe aflate la debut în Liga Prieteniei, FC Botafogo.

Cele două s-au întâlnit într-un meci contând pentru etapa întâi a Grupei B din Cupa Ligii și au oferit o partidă extrem de spectaculoasă, în care s-au marcat nu mai puțin de 13 goluri.

FC Botafogo a oferit o demonstrație de forță în prima repriză jucată în Liga Prieteniei, pe care și-a adjudecat-o cu 6-2. FC Phoenix a forțat revenirea în partea secundă, pe care a câștigat-o cu 3-2, insuficient însă pentru a obține ceva din această dispută, în care, în final, FC Botafogo s-a impus cu 8-5.

Nistor Cătălin, cu un hat-trick, și Nicuta Radu, cu o dublă, au fost principalele pericole la poarta lui FC Phoenix, Oprea Cristian, Rotaru Bogdan și Pucheanu Adrian punctând și ei câte o dată pentru învingătorii din acest duel.

De partea cealaltă, Dan Frumosu (2), Trifan Mihai, Dan Crețu și Năstase Marian au înscris golurile prin care FC Phoenix a contribuit din plin la spectacolul oferit de această partidă din Cupa Ligii.

În urma acestui rezultat, FC Botafogo se află la conducerea Grupei B a Cupei Ligii, din care, alături de FC Phoenix, mai fac parte campioana în exercițiu a Ligii Prieteniei, FC Berceni, și o altă prim-divizionară, Ambianța București.

Articole similare

Close