Articole

F.C. Arabs isi confirma forma buna aratata in ultima perioada!

Aseara pe terenul din Rahova, Liga II Seria 1 ne propunea un meci intre Lokomotiva Giulesti, locul 12 in clasament, respectiv F.C. Arabs, vecina de clasament, locul 13 pentru aceasta echipa. F.C. Arabs venea cu un moral bun dupa victoria in fatza celor de la Sportul, scor 6-4 iar printr-o victorie in duelul cu giulestenii, puteau urca in prima jumatate a clasamentului. Lokomotiva Giulesti venea dupa infrangerea cu F.C. Avantul, scor la limita 3-4 si incercau sa arate ca acest lucru a fost doar un accident.

Meciul debuteaza furtunos cu doua goluri pana in minutul 2. Lokomotiva Giulesti deschide scorul in minutul 1 prin fundasul Draghici Robert iar un minut mai tarziu F.C Arabs restabileste egalitatea prin golului lui Mohamed din minutul 2. Abdul reuseste sa isi aduca echipa in avantaj in minutul 10 la partidei, pentru ca in minutul 13 acelasi Mohamed sa desprinda echipa F.C. Arabs la doua goluri distanta. Scorul pauzei, Lokomotiva Giulesti 1 – F.C. Arabs 3.

A doua repriza debuteaza cu F.C. Arabs atacand, acest lucru fiind rasplatit in minutul 25, cand Mohamed marcheaza, reusind sa isi aduca echipa la 3 goluri distanta in aceasta partida. Umbra celor 4 goluri marcate le aduce liniste arabilor in acest meci, jocul lor de pase si determinarea fiind principalul atuu in a castiga acest duel. Minutul 28 aduce un nou gol pentru ei si era din ce in ce mai clar cine pleaca cu cele 3 puncte acasa. Golurile celor de la F.C. Arabs nu aveau sa se opreasca aici, in minutul 37 ei reusind sa marcheze iar, ducand scorul la 6-1. Lokomotiva Giulesti incearca sa spele putin din evolutia slaba din aceasta partida in minutul 38 prin golul lui Draghici Robert, dar golul lui Zeit din minutul 39 vine ca o confirmare a faptului ca arabii sunt mai buni. La scorul de 7-2, in ultimul minut Draghici Robert realizeaza hattrick-ul, unul insa amar deoarece echipa lui pierde confruntarea si in acelasi timp toate punctele puse in joc. Dupa aceasta victorie F.C. Arabs urca pana pe locul 9 si isi continua forma buna aratat de doua etape incoace.

 

Articole similare

Close