ArticoleLiga 2

FC Colentina a câștigat duelul codașelor din Liga a II-a Seria 1 cu Atletico Berceni 2015

FC Colentina s-a impus luni seară, pe terenul de la Distor, în duelul codașelor din Liga a II-a Seria 1, disputat împotriva celor de la Atletico Berceni 2015.

După ce a condus cu 4-3 la pauză, FC Colentina a câștigat cu 8-5 și a obținut astfel primele ei puncte în acest sezon al Ligii a II-a Seria 1.

Atletico Berceni a modificat prima tabela, în minutul 4, când Florea Alexandru a deschis scorul, dar Stocheci Florian a egalat după doar un minut pentru FC Colentina.

Florea Alexandru a readus-o în avantaj pe Atletico Berceni în minutul 6, iar băieții din Colentina au replicat mult mai categoric de această dată: același Stocheci Florian a mai marcat de două ori, în minutele 8 și 10, fiind secondat de Iordache Adrian, în minutul 9, dar scorul pauzei a fost stabilit în minutul 12, de Albu Florin, care a adus-o pe Berceni la o lungime de adversari, scor 4-3.

În partea secundă, băieții din Berceni n-au mai reușit să țină ritmul, iar FC Colentina s-a detașat. Paraschiv Alexandru a făcut 5-3 în minutul 29, Stocheci Florian și-a completat „careul” în minutul 30, iar Iordache Adrian a dus scorul la 7-3 în minutul 32.

Atletico Berceni a dat semne de revenire și s-a apropiat la 7-5 grație reușitelor semnate de Florea Alexandru (min. 32) și Dovlecioacă Florentin (min. 37), dar Iordache Adrian a risipit orice emoție cu două minute înainte de final, când a marcat pentru 8-5 și a stabilit scorul final.

FC Colentina se impune astfel cu 8-5 și obține primele ei puncte din acest sezon, în timp ce Atletico Berceni mai are de așteptat cel puțin o săptămână până la obținerea primelor puncte în clasament.

Articole similare

Close