ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Hooligans trece de Bella Venezia, in cel mai asteptat meci al zilei de marti! 3-2 si cursa de urmarire a liderului ATVROM continua!

In cel mai asteptat meci al zilei de marti, Hooligans, locul 2 in Liga 1, primea vizita locului 4, Bella Venezia. Un adevarat test pentru Hooligans, impotriva unei echipe solide ale primei ligi. Foaie plina la acest joc pentru Hooligans, in timp ce Bella Venezia a abordat aceasta partida cu 7 jucatori.

Pressing sus facut de Hooligans, pressing care a dat roade devreme in meci, in minutul 3. Alex Albu a fost inteligent si a recuperat o minge balbaita de apararea celor de la Bella Venezia, 1-0. A urmat o faza de trista amintire pentru Bella Venezia, o pase simpla inapoi si o gafa mare a portarului. 2-0 pentru Hooligans si era abia debutul partidei. Chircalan Marius a stabilit scorul pauzei, chiar inaintea fluierului celor 20 de minute, un 3-0 destul de surprinzator, insa creionat frumos de echipa de pe locul 2 in Liga 1. Era de asteptat si o replica din partea celor de la Bella Venezia.

Replica oaspetilor a venit, insa destul de tarziu in meci. In minutul 35, Luiceanu Florin a redus din diferenta. Numarul 10 de la Bella Venezia, Craciun George a inscris in minutul 37 golul de 2-3, iar ultimele 10 minute au fost de care pe care. Hooligans a reusit sa plece acasa cu toate punctele puse in joc, chiar daca a trait destul de periculos pe final de partida. Bella Venezia ramane cu regretul jocului slab din prima repriza, o repriza slaba si un semnal de trezire dat tarziu in repriza secunda.

 

Articole similare

Close