ArticoleLiga 1

Bizz Brasil este (din nou) campioana Ligii Prieteniei! A obținut cu AC Militari victoria care îi asigură titlul cu o etapă înainte de finalul sezonului

Bizz Brasil a recidivat în stil mare! Este din nou campioana Ligii I Sud și ajunge astfel la trei titluri cucerite în cele patru sezoane de Liga Prieteniei desfășurate. Singurul campionat în care Bizz Brasil nu a reușit să cucerească titlul a fost al treilea, în care FC Berceni a reușit să se încoroneze regină a Ligii Prieteniei.

În acest sezon, Bizz Brasil a avut un parcurs fără greșeală în campionat și, alături de Liverpool Team, au dominat Liga I a Zonei Sud.

Diferența dintre cele două echipe din fruntea Ligii I Sud s-a făcut în meciul direct, câștigat la limită de Bizz Brasil, cu 3-2.

Meciul care i-a asigurat și matematic titlul de campioană lui Bizz Brasil a fost cel cu AC Militari, câștigat cu scorul de 2-0.

La pauză s-a intrat cu scor alb, însă, în partea secundă, motivați de posibilitatea de a se încorona campioni cu o etapă înainte de finalul sezonului, băieții de la Bizz Brasil au forțat și au înscris de două ori, prin Miguel Constantin și Lazăr Florin, obținând cele trei puncte de care aveau nevoie pentru a fi siguri de (re)cucerirea titlului.

Astfel, după 16 etape disputate din totalul de 17, Bizz Brasil are punctaj maxim și se află la trei lungimi în fața celor de la Liverpool Team.

În aceste condiții, dat fiind rezultatul direct favorabil lui Bizz, indiferent de ce se va întâmpla în ultima etapă, „Brasilienii” sunt siguri de încheierea campionatului pe primul loc și își continuă supremația în Liga Prieteniei!

Rămâne de văzut ce se va întâmpla pe acest final de sezon în Cupa Ligii și cine va reuși să se impună la Superliga Prieteniei 2016!

Articole similare

Close