ArticoleLiga 1

Liderul lui Bizz Brasil, înainte de derby-ul cu Liverpool: „Am fost diplomat când am spus că m-ar mulțumit un egal”

Lalu Alexandru, cel mai bun marcator al sezonului pentru Bizz Brasil, a vorbit despre derby-ul pentru titlu pe care echipa sa îl va disputa miercuri seara împotriva celor de la Liverpool Team.

Liga Prieteniei: A venit momentul atât de așteptat al derby-ului pentru titlu, cu Liverpool Team. Cum vă simțiți voi înainte de acest meci și ce așteptări aveți de la această partidă?

Lalu Alexandru: Ne simțim mai bine de la meci la meci în această formulă și credem că suntem într-o formă bună. Așteptăm un meci frumos, pentru că suntem cele mai bune echipe din Liga Prieteniei anul acesta și așteptăm și victoria.

Vezi aici toate detaliile despre partidă: Miercuri are loc „ciocnirea titanilor”: Bizz Brasil și Liverpool Team se întâlnesc în derby-ul pentru titlu

Liga Prieteniei: Ai spus în urmă cu ceva timp că te-ai mulțumit și cu un egal în derby-ul cu Liverpool. A rămas valabilă această afirmație?

Lalu Alexandru: Când am spus că ne mulțumește și un egal am vrut să fiu diplomat. Vrem să câștigăm, dar nici un egal nu este foarte rău, având în vedere că și ei sunt neînvinși și au o echipă bună.
Liga Prieteniei: Ați apucat să îi vedeți pe cei de la Liverpool jucând etapa trecută. Cum vi s-au părut? Vă simțiți mai puternici decât ei?
Lalu Alexandru: Am apucat să vedem doar câteva minute, dar nu erau toți jucătorii lor de bază. Cât despre cine e mai în formă la momentul ăsta, o să vedem miercuri seara.
Liga Prieteniei: Care crezi că sunt avantajele lui Bizz Brasil în fața lui Liverpool?
Lalu Alexandru: Cred că avantajul nostru este portarul, avem de departe cel mai bun portar din Ligă.
Liga Prieteniei: Crezi că mai poate pierde titlul echipa care se va impune în acest derby, asta dacă nu vom avea parte de o remiză?
Lalu Alexandru: E foarte greu să mai piardă campionatul echipa care se impune în acest meci. Deci este un meci decisiv, pe care sper să-l câștigam noi.

Articole similare

Close