Articole

Incepem in stil mare saptamana cu Bizz Brasil – FC Berceni!

O noua saptamana sta sa inceapa la Liga Prieteniei, o saptamana de show si voie buna pentru toate echipele implicate in acest fenomen ce ia amploare pe zi ce trece. Maine avem o zi plina de meciuri, atat in campionat cat si in Cupa Ligii, dueluri ce nasc orgolii nebanuite.
Fara indoiala capul de afis al zilei de maine il tine meciul dintre campioana Bizz Brasil si o echipa ce si-a depus candidatura la acest trofeu, FC Berceni. Un duel intre primele doua locuri in clasamentul actual al Ligii, un duel intre cea mai buna aparare detinuta de Bizz, respectiv cel mai bun atac detinut de cei de la  FC Berceni cu 53 de goluri marcate in 5 partide, o medie de 10.6 reusite pe meci. Un ‘’razboi’’ personal ne este adus in atentie si intre cei doi mari marcatori ai Ligii I, cel putin pana in aceasta etapa, Lalu Alexandru, locul 5 in clasamentul golgheterilor din echipa celor de la Bizz Brazil si nimeni altul decat golgheterul la zi, Carjan Daniel de la FC Berceni cu 17 reusite in 5 partide. Meciul se disputa de la ora 21:40 pe terenul din Agronomie.
Programul de maine:
20:00 – Shark Racing incearca sa iasa din zona minata a Ligii I in meciul cu Fotbal Club Dristor. Locatie: Agronomie;
20:00 – Diamond Star cauta a doua victorie consecutiva in meciul cu Vetlife din Liga II Seria 1. Locatie: Rahova;
20:50 – Whiteland favorita in meciul cu Panthers Squad. Locatie: Rahova;
20:50 – Devils – Gigantii, meci din Grupa F a Cupei Ligii. Locatie: Agronomie;
21:40 – AC Militari are un meci destul de greu cu baietii de la West Boys si trebuie sa castige cele 3 puncte puse in joc daca vrea sa nu piarda contactul cu locurile ce aduc promovarea. Locatie: Rahova.

22:30 – Meci in grupa E a Cupei Ligii intre doua echipe de Liga I, Sporting Bucuresti si BKO. Locatie: Agronomie.
22:30 – Colentina – New Boys, un meci din Liga II Seria 1. Locatie: Rahova.
23:20 – FC Arabs – Sportul. Locatie: Rahova
23:20 – VHM – Road Runners. Locatie: Agronomie.

Articole similare

Close