Articole

Meci usor pentru F.C. Petrachioaia in Liga II Seria 1 impotriva celor de la Lokomotiva Giulesti!

Lokomotiva Giulesti, echipa aflata pe locul 14 in Liga II Seria 1 a intalnit aseara echipa F.C. Petrachioaia, locul 8 in clasament, intr-un meci in care cei de la F.C. Petrachioaia porneau favoriti avand in vedere pofta de goluri aratata in ultimele partide disputate.

Se pare ca nici acest meci nu este diferit si cei de la Petrachioaia isi continua forma aratata in ultima vreme. Razvan de la Lokomotiva Giulesti deschide scorul in minutul 6 dar avantajul pe tabela nu dureaza decat un minut, deoarece in minutul 7, F.C. Petrachioaia egaleaza prin golul lui Parvu Valentin. In minutul 10 F.C. Petrachioaia intra in avantaj prin golul lui Pana Gabi dar egalarea vine in minutul 14 cand acelasi jucator de la Lokomotiva Giulesti marcheaza pentru 2-2 si spiritele se incing in aceasta partida. Doua cartonase galbene in dreptul baietilor din Giulesti aratate in prima repriza. In minutul 16 acelasi Pana Gabi inscrie si isi aduce echipa in avantaj pe tabela de marcaj. Ultima faza a primei reprize aduce un nou gol pentru F.C. Petrachioaia, reusita semnata Parvu Valentin. 2-4 scorul la pauza in dreptul celor de la F.C. Petrachioaia.

In a doua repriza Lokomotiva Giulesti renunta definitiv la lupta iar cei de la F.C. Petrachioaia se distreaza pe teren marcand inca 5 goluri in poarta adversarilor. Nicolae Bogdan realizeaza un hattrick iar acest lucru il fac si cei doi marcatori din prima repriza, Parvu Valentin si Pana Gabi. Un meci usor pentru F.C. Petrachioaia, meci castigat cu scorul de 9-2 si acestia isi continua parcursul bun din ultima perioada.

Articole similare

Close