ArticoleLiga 2

Partidă interzisă cardiacilor! Lamotești Lions și Diham Boys au oferit meciul serii în Liga a II-a Seria 2

Lamotești Lions și Diham Boys au oferit vineri seară, pe terenul de la Dristor, un duel direct interzis cardiacilor.

După ce au fost conduși cu 3-4 la pauză, „Leii” s-au impus cu 5-4 și au obținut astfel al doilea succes din tot atâtea etape disputate în noul sezon al Ligii a II-a Seria 2.

Sfetcu Răzvan a deschis scorul pentru Lamotești Lions după cinci minute de joc, pentru ca Pălăduță Lazăr să egaleze în minutul 7.

Drăghici Adrian a readus-o pe Lamotești în avantaj în minutul 11, dar Floarea Bogdan a egalat după doar câteva secunde, pentru ca în minutul 16 să recidiveze și să o aducă pe Diham Boys la conducerea partidei.

Cu un minut înainte de final, ambele echipe au mai marcat câte odată, prin Gimbășeanu Bogdan (Lamotești) și același Floarea Bogdan (Diham), iar la pauză s-a intrat cu scorul pe 4-3 pentru Diham Boys.

La reluare, „Leii” au alergat după egalare, pe care au izbutit-o în minutul 27, grație reușitei semnate de Albu Mihai, pentru ca Sfetcu Răzvan să le dea lovitura de grație celor de la Diham Boys în minutul 36, când a marcat pentru victorie și trei puncte uriașe obținute de Lamotești Lions.

În urma acestui rezultat, Lamotești Lions este pe locul secund al clasamentului, departajată la golaveraj de lider, în timp ce Diham Boys ocupă ultima treaptă a podiumului, cu trei puncte mai puțin.

Articole similare

Close