Articole

Devils se dezlănțuie în a două repriză cu Ambianța și se apropie de locurile fruntașe

FC Devils a câștigat luni seară, pe arena de pe Intrarea Vrabiei, un meci disputat împotriva unei contracandidate la locurile fruntașe din Liga a II-a Seria 2, Ambianța Steaua.

Început la ora 20:50, duelul dintre ocupantele locurilor 6 și 7 a fost un adevărat spectacol, presărat cu numeroase faze de poartă și cu nu mai puțin de 14 goluri marcate, scor 9-5 pentru FC Devils.

Papa Lucian a deschis scorul rapid pentru Devils, în minutul 4, pentru ca Nicola Alexandru să facă 2-0 în minutul 8.

Gheorghe Adrian a redus din diferență în minutul 11, dar Preda Cătălin a restabilit diferența de două goluri trei minute mai târziu.

Băieții de la Ambianța nu au cedat însă și au reușit să egaleze până la pauză, grație golurilor marcate de același Gheorghe Adrian (18) și Munteanu Gabriel (20).

Devils a început mai bine și repriza secundă, iar Pricop Costin a făcut 4-3 la trei minute după reluare, dar Ambianța a egalat din nou, prin Metaxa Costin, în minutul 25. Ba mai mult, cei de la Ambianța Steaua au trecut chiar la conducere în minutul 27, când Stanciu Cristian a înscris pentru 5-4.

Băieții de la FC Devils au arătat însă că au psihic puternic și nu au căzut după revenirea adversarilor: Vlad Daniel a egalat la 5 în minutul 29, după care doua jumătate a reprizei secunde le-a aparținut în totalitate.

Mai întâi Nicola Alexandru a făcut „dubla” în minutul 30, pentru ca Gheorghe Mădălin să-l copieze în minutele 32 și 34. Nu a fost însă finalul avalanșei de goluri, Papa Lucian stabilind scorul final la 9-5 pentru FC Devils cu cinci minute înainte de final.

În urma acestui rezultat, FC Devils urcă pe locul 5, cu 27 de puncte, la șase puncte de liderul Liverpool Team și la patru puncte de podium, în timp ce, cu 23 de puncte, Ambianța Steaua se menține pe locul 7.

Articole similare

Close