Articole

Meci interzis cardiacilor în Liga a III-a Seria 2, între GS Royals și Pet 18

Liga a III-a Seria 2 a oferit vineri, de la ora 20:00, pe terenul de la Plazza, un meci interzis cardiacilor, între GS Royals și Pet 18, echipe aflate în partea inferioară a clasamentului, cu doar trei puncte acumulate până la această partidă.

Disputa a început furtunos, cu nu mai puțin de șapte goluri marcate de cele două formații în primele 10 minute.

Ioniță Alexandru a deschis scorul pentru Pet 18 în primul minut, pentru ca Pucheanu Eduard să facă 2-0 un minut mai târziu.

GS Royals nu a acuzat însă șocul și a revenit fantastic, prin hat-trick-ul lui Grigore Mihai, reușit în minutele 3, 5 și 6, și golul lui Burcea Ionuț, pentru un 2-4 de senzație.

Show-ul a continuat, iar Pucheanu Eduard a redus din diferență, stabilind și scorul pauzei, 4-3 pentru GS Royls.

Tot GS Royals a început mai bine și partea secundă, Horșovschi Alexandru marcând la două minute după reluare, dar Pet 18 a replicat prin Alex Mihai, în minutul 24.

Au urmat trei minute de senzație pentru Pet 18, care între minutele 32 și 34 a întors soarta partidei și și-a asigurat victoria, prin golurile lui Alex Mihai (’32) și Pucheanu Eduard (’33 şi ’34).

Reușita lui Horșovschi Alexandru din minutul 36 nu a făcut decât să reducă din diferență și să stabilească scorul final, 7-6 pentru Pet 18, GS Royals nereușind să mai marcheze în ultimele patru minute.

Articole similare

Close