Articole

Final de săptămână, start de competiție! Echipe cu sete de performanță evoluează vineri: Vezi programul zilei

Ziua de vineri vine cu prima etapă din noul sezon al Ligii a II-a Seria 2 din Liga Prieteniei Sud. Cinci partide se vor disputa pe arena de la Dristor, bineînțeles, în măsura în care vremea o va permite.

Seara de fotbal se anunță una plină de goluri și faze spectaculoasă, în condițiile în care în teren vor intra echipe cu sete de performanță, multe dintre ele promovate la finalul sezonului trecut din Liga a III-a.

De la ora 20:00 se vor întâlni două nou-promovate: Cluj Bruj, echipă urcată din Liga a III-a Seria 3, va primi replica celor de la Liverpool Team 2, proveniți din Liga a III-a Seria 4.

De la ora 20:50, urmează un duel între o echipă promovată din Liga a III-a Seria 3, CS Popești Leordeni, și una venită din Liga a III-a Seria 4, Anonim.

De la ora 21:40, va evolua o formație cu experiență în Liga a II-a Seria 2, Ambianța Steaua, care va primi replica unei debutante în Liga Prieteniei, Scorpionii.

Urmează, de la ora 22:30, disputa dintre Friends United, formație care a evoluat sezonul trecut în Liga a III-a Seria 3, și Lamotești Lions, câștigătoarea Ligii a III-a Seria 4.

Ultimul duel al serii de vineri este programat de la ora 23:20. Protagoniste vor fi două echipe care se cunosc bine din sezonul trecut al Ligii a III-a Seria 3, Diham Boys vs FC Afrin.

Articole similare

Close