Articole

Oscar Team rămâne invincibilă și după duelul cu Phoenix Berceni, pe care a învins-o după o primă repriză echilibrată

Oscar Team își păstrează invincibilitatea și după partida din etapa a opta disputată împotriva celor de la Phoenix Berceni în Liga a III-a Seria 2.

După ce a fost condusă cu 0-1, iar la pauză scorul a fost 1-1, Oscar Team s-a dezlănțuit după pauză, când a marcat de patru ori fără să primească gol și s-a impus cu 5-1.

Phoenix Berceni a forțat surpiza în disputa cu liderul și a marcat prima în partida disputată luni pe terenul de la Vrabiei, în minutul 6, prin Tudose Alexandru.

Doar trei minute s-au bucurat însă băieții din Berceni de avantajul de pe tabelă, pentru că Vlad Lupeș a egalat la jumătatea reprizei. Până la pauză nu s-a mai marcat, astfel că la cabine s-a intrat cu scor egal.

În partea secundă, Oscar Team nu a mai stat la discuții și a arătat de ce conduce clasamentul, reușind să treacă la conducere încă din primul minut al reprizei, grație golului reușit de Andrei Crețu.

Același Andrei Crețu și-a tras echipa după el și mai departe, completându-și hat-trick-ul cu reușitele din minutele 31 și 33.

Ionuț Dinu a fost cel care i-a aplicat ultima lovitură lui Phoenix Berceni, cu patru minute înainte de final, când a stabilit scorul final la 5-1.

În urma acestui succes, Oscar Team păstrează o linie perfectă de clasament și conduce detașat Liga a III-a Seria 2, în timp ce Pheonix Berceni ocupă poziția a patra a ierarhiei.

Articole similare

Close