ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Bella Venezia, un adversar mult prea puternic pentru FC Sporting Bucuresti! Victorie cu 10-2 pentru baietii de la Bella Venezia, cu Dragan Ion omul partidei!

FC Sporting Bucuresti, locul 13 in clasamentul Ligii 1, a primit joi seara vizita locului 5, Bella Venezia. Un meci in care Bella Venezia se anunta favorita, victoria fiind obligatorie pentru a tine aproape de plutonul fruntas.

Dragan Ion deschide scorul in minutul 2, pentru Bella Venezia. O reusita ce nu a dat nici o sansa portarului advers, un sut ca din tun venit de pe partea dreapta. Acesta avea sa fie doar inceputul sfarsitului pentru adversari. Bella Venezia a hotarat soarta celor 3 puncte inca din aceasta prima repriza. Cu Dragan la conducerea jocului, un jucator intr-o mare pofta de joc, Bella Venetia puncteaza de inca 5 ori pana la pauza. Dubla lui Neculai Alexandru, inca o reusita pentru Dragan Ion, plus golurile lui Catana Daniel si Barabas Andrei, fac din aceasta repriza una extrem de usoara pentru formatia de pe locul 5. 6-0 si repriza secunda nu anunta prea multe schimbari in jocul celor de la FC Sporting Bucuresti.

In repriza secunda, Dragan Ion isi completeaza reusitele si realizeaza hattrick-ul, in minutul 23. Acesta a dat ”urechi” unui fundas de la Sporting, dupa care a driblat si portarul si…probabil, daca mai era cineva in cale cu siguranta il dribla si pe acesta. Calin Ionut inscrie pentru Sporting, un gol care sa mai dreaga evolutia echipei de pana in acel moment. Vlaicu Eugen, Barabas Andrei si Manea Dorel, inscriu cate un gol de fiecare, in minutele 27, 34 si 36, iar cu aceste goluri Bella Venetia ajunge la 10 inscrise in aceasta partida. Pentru Sporting a mai marcat Turcu Laurentiu, iar finalul a adus 3 puncte pentru Bella Venezia, intr-un 10-2 obtinut cu usurinta.

Omul meciului a fost cu siguranta Dragan Ion. Un jucator cu reale calitati si cu o pofta mare de fotbal.

 

Articole similare

Close