Articole

Încep sferturile Cupei Ligii! Vezi programul meciurilor care se joacă vineri în Liga Prieteniei

Sezonul 3 al Ligii Prieteniei se apropie ușor-ușor de final. Ierarhiile celor trei ligi încep să se contureze, în timp ce în cupă debutează meciurile din sferturile de finală.

Ziua de vineri programează, pe cele două terenuri din Agronomie, zece dueluri din Liga a II-a, Liga a III-a și fazele superioare ale Cupei Ligii.

Astfel, primele partide se vor desfășura cu începere de la ora 20:00, în Liga a II-a Seria 1. Pe terenul 1 se întâlnesc două formații serios amenințate de perspectiva retrogradării: Lokomotiva Giulești (locul 19) vs New Boys (locul 17). Simultan, pe a doua arenă, se va disputa un meci între două formații aflate în prima parte a ierarhiei, West Boys (locul 7) și FC Arabs (locul 9).

De la ora 20:50, pe terenul 1 ne întâlnim tot cu New Boys, care va primi replica liderului Diamond Star, în timp ce pe terenul 2 se va juca un meci din Liga a III-a Seria 3, între ocupanta poziției a treia, SPP Titan, și Diham Boys, echipă aflată încă, după trei partide disputate, în căutarea primelor puncte în Liga Prieteniei.

Urmează, de la 21:40, pe terenul 2, un meci din optimile Cupei Ligii. FC Voluntari (locul 11 în Liga a II-a Seria 2) și Good Team (locul 6 în Liga I) se întâlnesc în manșa tur și vor încerca să-și asigure un avantaj care să le permită să abordeze returul din postura de favorită la calificarea în sferturile competiției. Concomitent, pe prima arenă, Fortuna, locul 13, și Șincai, locul 16, se duelează în Liga a II-a Seria 2.

De la 22:30 se joacă primul sfert de finală din actualul sezon al Cupei Ligii, între Giganții, locul 12 din Liga a II-a Seria 2, și Hooligans, locul 4 din Liga 1. Acesta va fi meciul tur și va avea loc pe terenul secund din Agronomie. De la aceeași oră, pe primul teren, Inter Bragadiru, locul 10, primește vizita „lanternei roșii” din Liga a II-a Seria 2, FC Artizanat.

Ultimele două meciuri ale serii au loc, de la 23:20, în Liga a II-a Seria 1. Old Boys, locul 13, va da piept cu formația de pe locul 6, Road Runners, pe terenul 1, în timp ce, pe arena 2, vor evolua FC Petrachioaia, locul 11, și Sportul, locul 16.

Articole similare

Close