ArticoleLiga 2

Victorie fără emoții! Set la unu aplicat de Diham Boys lui CS Popești Leordeni

Diham Boys și CS Popești Leordeni s-au întâlnit vineri seară într-un meci contând pentru etapa a patra din Liga a II-a Seria 2 a Zonei Sud.

Cu doar o victorie reușită în primele trei etape, Diham Boys a avut o primă repriză de senzație pe terenul din Dristor, pe care și-a adjudecat-o categoric, cu scorul de 5-1, pentru ca în partea secundă să mai marcheze o singură dată și să se impună la scor de tenis, 6-1.

Nu mai puțin de cinci jucători și-au trecut numele pe lista marcatorilor de la Diham Boys: Bogdan Floarea, cu o „dublă”, Florin Pirontea, Cozmin Barbu, Dan Mita și Tiberiu Iacob.

Onoarea învinșilor din această partidă, care strânseseră 6 puncte după primele trei etape, a fost salvată de golul marcat în prima repriză de Anghelescu Renato.

În urma acestui rezultat, CS Popești Leordeni și Diham Boys se află la egalitate în campionat după patru meciuri disputate, cu câte 6 puncte. Grație golaverajului superior, Diham Boys ocupă poziția a patra, în timp ce CS Popești Leordeni este pe locul 5.

Articole similare

Close