ArticoleLiga 2

FC Colentina și Inter Bragadiru au tras cortina sezonului în Liga a II-a Sud, cu un meci plin de goluri

Inter Bragadiru și FC Colentina au jucat luni seara, pe terenul din Ghencea, ultimul meci al unui sezon extrem de frumos, antrenant și pasional din Liga a II-a a Zonei Sud.

Cele două formații au închis în stil mare campionatul Eșalonului Secund din Zona Sud, cu o partidă în care s-au marcat nu mai puțin de nouă goluri.

Prima repriză a fost foarte disputată și echilibrată, cele două ofensive făcând spectacol și punctând fiecare de trei ori, pentru un egal superb înregistrat pe tabelă la intrarea la cabine.

Echilibrul s-a rupt în partea secundă, când băieții din Colentina au apăsat pedala de accelerație și s-au desprins decisiv, reușind să se impună în final cu 6-3, grație triplei semnate de vârful Ciobanu Marian, golurilor înscrise de mijlocașii Stocheci Florian și Constantinescu Alexandru și autogolului de care au beneficiat.

De partea cealaltă, golurile prin care Inter Bragadiru a sperat la pauză că poate obține ceva din acest joc au fost marcate de Ispas Alexandru (2) și Cenușe Marian.

În urma acestui succes, FC Colentina acumulează 29 de puncte și termină campionatul pe locul 11 al Ligii a II-a Sud, în timp ce Inter Bragadiru rămâne cu 32 de puncte și încheie sezonul pe poziția a noua a ierarhiei.

Articole similare

Close