Articole

Victorie in Liga I, pentru BKO Team in meciul cu F.C. Gasca, scor 7-3!

BKO Team erau pe locul 8 in Liga I, inaintea confruntarii cu F.C. Gasca echipa de pe locul 11, la 3 puncte de adversara lor din aceasta seara dar cu un meci in plus fatza de acestia. Un meci destul de strans spuneam ca vom avea aici, dar se pare ca lucrurile nu au stat asa, baietii de la BKO practicand un fotbal frumos, mai ales pe faza ofensiva.

In minutul 2, deja era 1-0 pentru BKO, prin golul inscris de mijlocasul echipei, Cotoi Paul. Acelasi jucator face dubla in minutul 6, echipa lui controland prima parte a reprizei intr-o maniera categorica. 3-0 in minutul 8, Neagu Alexandru isi adauga si el numele pe tabela de marcaj si BKO Team avea un avantaj linistitor inca din inceputul primei reprize. F.C. Gasca are o replica in minutul 12, atunci cand Tudose Remus reduce din diferenta, dar in minutul 15, baietii de la BKO le anuleaza golul cum se spune, prin reusita lui Serbanescu Dan, avantajul de 3 goluri fiind iar pe tabela. 4-1 la pauza pentru BKO Team si in repriza a doua puteau intra cu o siguranta data de scorul primului act.

In minutul 26 din repriza a doua, Dinca Sorin inscrie pentru echipa in avantaj si duce scorul la 5-1. F.C. Gasca nu renunta la lupta si inscrie de doua ori prin Dima Eugen in minutele 29 si 35, scorul devenind 5-3 in acele momente. Avizata de apropierea adversarului, BKO Team tureaza motoarele si reuseste pe faza ofensiva sa mai marcheze de doua ori, prin Neagu Ionut in minutul 38 si in minutul 39 prin Dinca Sorin, jucator ajuns la doua resite in acest meci. Victorie cu 7-3 pentru BKO Team intr-un meci controlat de ei de la un capat la celalalt.

Articole similare

Close