Articole

A 3 a infrangere consecutiva pentru F.C. Colentina in Liga II Seria 1!

Se pare ca baietii de la New Boys au invatat din meciurile trecute in care jocul a fost unul destul de avantat, fara a avea grija si de faza defensiva, ei reusind un meci bun in fatza celor de la F.C. Colentina, aseara pe terenul din Rahova.

Minutul 6 aduce deschiderea scorului prin reusita mijlocasului celor de la New Boys, Laurentiu Manole. 3 minute mai tarziu Postole Valentin egaleaza pentru F.C. Colentina iar meciul in primele 10 minute ne arata doua echipe ce isi doresc foarte mult victoria in acest duel. Minutul 13 scoate la rampa jucatorul acestei partide, mijlocasul Radu Paul de la New Boys, el marcand golul de 2-1 pentru echipa lui. In minutul 16 acelasi jucator majoreaza avantajul la 3-1 si ”baietii noi” incepeau sa lege jocul. Olaru Dragos reduce din diferenta in minutul 17 dar sperantele lor pentru un rezultat strans sunt naruite de nimeni altul decat Radu Paul, marcatorul unui hattrik in prima repriza in minutul 18. Scor la pauza Colentina 2, New Boys 4.

F.C Colentina iese de la cabine decisa sa revina in acest meci si acest lucru se vede prin reusita din debutul reprizei, a lui Postole Valentin, al doilea gol in aceasta partida in dreptul lui. Omul meciului, Radu Paul nu este de acord cu razvratirea celor din Colentina si marcheaza un gol pentru linistea echipei sale, un minut mai tarziu. Colentina nu cedeaza si in minutul 29 inscrie golul de 4-5 prin Postole Valentin, hattrik si pentru acest jucator. New Boys merge pe aceeasi linie si tine la distanta echipa adversa, la doua goluri distanta, printr-un nou gol in minutul 37 prin Neata Lucian, 6-4 ca la teatru. Ultimele 3 minute au fost pline de evenimente, semn ca echipa F.C. Colentina incearca sa isi joace ultima carte, cartea atacului. Minutul 38 gol pentru ei, dar frustrant…..New Boys marcheaza imediat un minut mai tarziu pentru 7-5. Acelasi minut golul 6 pentru F.C. Colentina, ultimul minut fiind trait la intensitate maxima de ambele echipe. Manole Laurentiu spulbera sperantele adversarilor cu golul lui din minutul 20 iar New Boys pleaca de la acest meci cu toate cele 3 puncte puse in joc. Scor final New Boys 8, F.C. Colentina 6.

Articole similare

Close