Articole

Martalogii Activi și SPP Titan au făcut spectacol în duelul direct din Liga a III-a Seria 3

Martalogii Activi și SPP Titan s-au întâlnit joi, de la 20:50, pe terenul din Agronomie, în etapa secundă din Liga a III-a Seria 3. Cele două câștigaseră la debut cu 18-1 și 14-3, astfel că promiteau o ploaie de goluri în duelul direct, iar evoluția din teren s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

SPP Titan a punctat prima, Șchiopu Radu reușind o „dublă” în minutele 6 și 7, după care Alexei Joe a marcat în proprie poartă și i-a reintrodus în meci pe Martalogi.

Dedu Mădălin a refăcut însă diferența de două goluri în favoarea celor de la SPP Titan, marcând cu patru minute înainte de pauză, după care în scenă a intrat Titianu Marian de la SPP Titan, care a reușit să înscrie de patru ori până la final și să facă diferența.

Mai întâi a stabilit, în minutul 17, scorul primei reprize, 4-1, pentru ca la un minut după reluare să recidiveze.

În minutul 29, Nae Marius a dat semnalul revenirii pentru Martalogii Activi, făcând 2-5. Calea Florin a înțeles mesajul colegului său și a avut trei minute senzaționale între 32 și 34, marcând un hat-trick și egalând la 5.

Însă Titianu Marius nu își încheiase încă reprezentația și și-a readus echipa în avantaj în minutul 35, stabilind scorul final în minutul 36, SPP Titan – Martalogii Activi 7-5, la finalul unui adevărat spectacol fotbalistic.

Articole similare

Close