ArticoleLiga 2

PSG Pantelimon își continuă defilarea în Liga a II-a Seria 1, trece la scor de Sportul și urcă pe primul loc

PSG Pantelimon își continuă seria victoriilor în Liga a II-a Seria 1 și urcă pe primul loc, cel puțin provizoriu, cu nouă puncte obținute în trei etape.

Cea mai recentă victimă a băieților din Pantelimon este FC Sportul, de care PSG a trecut la scor. După ce au condus cu 3-1 la pauză, noii lideri ai campionatului au forțat în partea secundă și s-au impus cu un neverosimil 9-1.

Petrache Andrei a marcat de patru ori pentru PSG, în minutele 32, 33, 38 și 39, dar cei care au deschis balul au fost Moise Costin, cu un hat-trick reușit în minutele 8, 12 și 28, și Vasile Niculaie, cu o „dublă” semnată în minutele 10 și 25.

De partea cealaltă, onoarea celor de la Sportul a fost salvată în minutul 17, când Pâșă Marius l-a învins pe portarul lui PSG.

În urma acestui succes, PSG Pantelimon acumulează punctaj maxim după trei etape și urcă pe primul loc al ierarhiei, cel puțin până la partida celor de la FC Juve, care îi pot depăși la golaveraj. Învinsa din această seară, FC Sportul, este „lanterna roșie” a clasamentului, fără punct strâns în acest campionat.

Articole similare

Close