Articole

Revansa pentru Bizz Brasil, in meciul cu F.C. Salaj Boys din Cupa Ligii, scor 6-3!

Campioana Ligii Prieteniei, Bizz Brasil, a avut aseara meci pe terenul din baza Progresul, cu echipa de pe locul 6 din Liga II Seria 2, F.C. Salaj Boys. Ajunsa in fazele superioare ale Cupei Ligii, Bizz-ul se gandeste ca este timpul sa castige si acest trofeu, un trofeu ce le lipseste din vitrina lor. Tragerea la sorti parca a vrut sa dea o revansa intre aceste doua formatii, echipele fiind in aceeasi Grupa A a Cupei, surprinzator baietii din Salaj castigand aceasta partida cu 5-4. Un drept la replica interesant, de vazut era, daca Bizz-ul putea bate aceasta formatie.

Raspunsul a fost unul afirmativ, Bizz Brasil a putut bate aceasta formatie, insa nu fara o lupta stransa din partea celor de la Salaj Boys. In minutul 3 al partidei, scorul este deschis de Lixa Florin de la Salaj Boys, golul de 1-0 venind destul de repede. Dupa un inceput mai greu de meci, Bizz Brasil revine si egaleaza pe tabela de marcaj, prin jucatorul lor, Marius Busuioc, gol venit in minutul 11. Repriza nu se incheie la egalitate, deoarece baietii din Salaj puncteaza inainte de fluierul pauzei, prin Ogica Alexandru, reusita venita in minutul 17 al partidei. Se parea deja ca Bizz Brasil are un meci greu, ca si in prima confruntare intre aceste doua formatii, scorul pauzei fiind 2-1 pentru F.C. Salaj Boys.

In minutul 22, iese la rampa Lalu Alexandru, jucatorul ce o aduce pe Bizz la egalitate cu adversara ei, prin golul marcat de el, iar in minutul 26 acelasi jucator face dubla si intoarce scorul, Bizz Brasil conducand ostilitatile dupa aceste doua reusite ale lui Lalu Alexandru. F.C. Salaj Boys nu cedeaza dupa aceste doua goluri primite si revine in ofensiva, acest lucru da roade si echipa egaleaza la 3, prin reusita lui Lixa Florin din minutul 29. La 3-3 si cu 11 minute ramase de joc, Bizz Brasil tureaza motoarele si forteaza ofensiva mult mai mult, fazele de poarta fiind concretizate destul de bine pe final de meci. 4-3 pentru Bizz se face la golul lui Alexandru Badea din minutul 35, iar in minutul 36, Madalin Raduca face 5-3 si meciul se indrepta spre victoria celor de la Bizz. Lalu Alexandru inchide meciul cu un hattrick, reusita din minutul 40 se adauga la celelalte doua goluri si cu aceste 3 goluri, unul din jucatorii principali ai Bizz-ului incheie o seara buna pentru el si pentru echipa lui, victorie cu 6-3 in turul acestei faze de Cupa.

Articole similare

Close