ArticoleLiga 1

Căpitanul lui Liverpool a prefațat derby-ul cu Bizz Brasil: Ce spune despre adversari și ce așteptări are pentru după meci

Alin Robu, căpitanul și golgheterul liderului Ligii I Sud, Liverpool Team, a vorbit despre derby-ul cu titlul pe masă pe care echipa sa îl va juca miercuri seara împotriva celor de la Bizz Brasil, în duelul singurelor echipe rămase cu punctaj maxim în Primul Eșalon după 13 etape.

Liga Prieteniei: A venit momentul atât de așteptat al derby-ului pentru titlu, cu Bizz Brasil. Cum vă simțiți voi înainte de acest meci și ce așteptări aveți de la această partidă?

Alin Robu: Binedispuși. Avem obiectivul îndeplinit. Suntem în Superligă și ne pregătim de sărbătoare. Cum „ce sărbătoare”? Avem de sărbătorit doi colegi, o zi de naștere și un nume de sfânt, „Ureche”.

Liga Prieteniei: Ce ar însemna pentru voi o victorie în acest meci? Dar un eșec?

Alin Robu: Rezultatul este irelevant, cred eu. Este un meci de 1X2 între două echipe foarte bune. Adevăratul câștig este al competiției și al spectatorilor!

Toate detaliile despre derby-ul pentru titlu sunt aici: Miercuri are loc „ciocnirea titanilor”: Bizz Brasil și Liverpool Team se întâlnesc în derby-ul pentru titlu

Liga Prieteniei: Ați apucat să îi vedeți pe cei de la Bizz Brasil jucând etapa trecută. Cum vi s-au părut?

Alin Robu: O echipă foarte bună, îi știam deja pe băieți. Sunt un grup frumos, care joacă un fotbal foarte bun.

Liga Prieteniei: Care crezi că sunt avantajele lui Liverpool în fața lui Bizz Brasil?

Alin Robu: Nu știu dacă reprezintă neapărat un avantaj față de ei, dar cred că este important grupul, familia, faptul că suntem uniți. Asta ar putea fi un plus al nostru.

Liga Prieteniei: Crezi că mai poate pierde titlul echipa care se va impune în acest derby, asta dacă nu vom avea parte de o remiză?

Alin Robu: Mie unul mi se pare că se pune prea multă presiune pe acest joc. O să fie un meci frumos și să sperăm că fără probleme. Cei mai buni să câștige, iar după meci să mergem împreună la o bere. Indiferent de rezultatul de miercuri, performanța de până acum a ambelor echipe este de apreciat.

Articole similare

Close