Articole

Hattrick-ul lui File aduce 3 puncte liderului Inter Bragadiru in duelul cu F.C. Voluntari din Liga II Seria 2!

Se pare ca pasul gresit nu a venit in acest meci cu F.C. Voluntari, pentru liderul Inter Bragadiru. Au intalnit aseara pe terenul din Rahova o echipa incomoda dar s-au descurcat bine, atacantul lor de baza, File (Piticari Florin) fiind in forma excelenta.

Scorul este deschis destul de repede, in minutul 4 de F.C. Voluntari prin Voicu Marian, Inter fiind suprinsa de pofta de joc aratata de adversari. Piticari Florin nu lasa lucrurile asa pentru mult timp si reuseste sa restabileasca egalitatea in minutul 10. Urmatoarele 10 minute din prima repriza au fost unele de care pe care, jocul fiind putin asezat pe sfarsit, nici o echipa nu a vrut sa riste sa intre la cabine in dezavantaj.

La fel ca in primul act cei care intra mai bine in joc sunt baietii din Voluntari, acestia reusind sa aduca avantajul pe tabela in minutul 26 prin golul lui Petrache Andrei. Doar atacul merge bine se pare la F.C. Voluntari deoarece avantajul nu rezista decat un minut, acelasi Piticari Florin inscrie al doilea gol personal si al doilea pentru Inter Bragadiru. Insistentele celor din Bragadiru pentru castigarea celor 3 puncte au dat roade, dramatic……in ultima faza a meciului, minutul 20….File realizeaza hattrick-ul si aduce toate punctele in Bragadiru. Victorie destul de importanta pentru lider in cursa pentru promovarea in Liga I.

Articole similare

Close