Articole

Astazi continuam cu 5 meciuri din fazele superioare ale Cupei Ligii, dueluri extrem de interesante in aceasta faza a competitiei!

Astazi, continuam cu 5 meciuri din fazele superioare ale Cupei Ligii, meciurile tur ale urmatoarelor dueluri:

19:00Liverpool TeamF.C. Devils (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – liderul din Liga II Seria 2, Liverpool Team, intalneste echipa de pe locul 8 din aceeasi liga si serie, formatia F.C. Devils, in meciul tur din fazele eliminatorii ale Cupei Ligii. Castigatoarea din aceasta dubla mansa, joaca in urmatorul tur cu invingatoarea din duelul Sporting Bucuresti – Road Runners.

20:00HooligansProgresul 1944 (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – probabil cel mai interesant duel al serii, acesta dintre formatia de Liga I, Hooligans si echipa de Liga II, Progresul 1944. La prima vedere poate parea un duel dezechilibrat, insa Progresul 1944 are destula calitate in joc, pentru a pune reale probleme celor de la Hooligans. De urmarit acest meci, de vazut daca se poate decide ceva inca din meciul tur.

20:50F.C. BerceniWest Boys (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – F.C. Berceni are un meci relativ usor in compania celor de la West Boys, insa de vazut lotul aliniat de acestia in aceasta seara. Baietii de la West Boys se afla pe locul 9 in Liga II Seria 1, iar in aceasta faza a Cupei Ligii intalnesc formatia F.C. Berceni, formatia de pe locul 5 in Liga I.

21:40Fair PlayF.C. Sebastian (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Fair Play, echipa de Liga I, are reale sanse sa treaca de F.C. Sebastian, echipa din Liga a II a, in aceasta dubla mansa, mai ales dupa moralul bun dobandit in partida cu Good Team din campionat, victorie in acel meci.

22:30F.C. Viitorul VoluntariL.s.T Racari (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – F.C. Viitorul Voluntari ocupa locul 3 in Liga II Seria 1, in timp ce formatia L.s.T Racari, ocupa locul 4 in Liga II Seria 2. Meciul se anunta unul destul de echilibrat in turul acestei faze a competitiei, cu un mic plus pentru F.C. Voluntari, o echipa ce aspira la promovarea in Liga I cu sanse excelente de a realiza acest lucru.

Articole similare

Close