Articole

Haiducii nu au avut mila de Blackbirds, victorie in Liga III Seria 2 cu scorul de 13-1!

Echipa Patria Haiducilor, locul 6 in Liga III Seria 2, avea un meci destul de usor aseara, impotriva celor de la Blackbirds, ultimul loc in aceasta serie, cu doua infrangeri din tot atatea meciuri disputate.

Asa a si fost meciul pentru cei de la Patria Haiducilor, usor, o partida controlata de acestia de la un capat la celalalt. Blackbirds se vede condusa inca din minutul 4, minut in care Mustatea Alexandru deschide scorul pentru Patria Haiducilor. In minutele 9 si 10, cei doi Mustatea din echipa Haiducilor, Alexandru si Gabi, marcheaza doua noi goluri in poarta adversarilor, scorul pe tabela fiind 3-0 dupa aceste reusite. Alexandru nu se opreste aici, in minutele 15 si 16 acesta ajunge la 4 goluri in dreptul lui pe lista marcatorilor, scorul aratand un categoric 5-0 in primul sfert de ora al partidei. Prima repriza se incheie cu golul lui Mazilu din minutul 18, gol ce inchide scorul scorul la 6-0 in primul act.

Cu un asa avantaj la pauza, baietii de la Patria Haiducilor, au avut liniste pe faza de constructie, problema castigatoarei acestei partide fiind deja rezolvata. Doar doua minute rezista apararea celor de la Blackbirds, in actul secund, pentru ca in minutele 22, 23, 24 si 25, sa avem un show marca Mazilu, jucator ce inscrie de inca 4 ori, majorand scorul la 10-0, asa haiduci…..DA!. Stefanescu Alexandru inscrie golul de onoare pentru Blackbirds in minutul 26, o palida consolare la acest scor insa. Patria Haiducilor revine in ofensiva iar acest lucru le aduce un nou gol, reusit in minutul 36 de Mustatea Gabi. Cine putea sa inchida conturile in aceasta partida, daca nu omul meciului, Mazilu, un haiduc veritabil in aceasta confruntare, inca doua goluri venite din ghetele acestuia, in minutele 38 si 39.

Victorie la scor mare pentru Patria Haiducilor, 13-1, intr-un meci excelent facut de aceasta echipa, 3 puncte in cont dupa aceasta saptamana.

Articole similare

Close